FESTIVAL CONCEPTEN, ONDERZOEK, VERGUNNING EN PRODUCTIE

INDEPT is de specialist op het gebied van events en festivals op bijzondere locaties met een meer dan bijzondere programmering. Verlaten panden en onontgonnen gebieden waar in samenspraak met overheden en instanties het wiel moet worden uitgevonden. Dat is was ons raakt en inspireert!

Locaties waar we de afgelopen jaren festivals hebben georganiseerd zijn o.a. Radio Kootwijk (van Staatsbosbeheer), de NDSM-werf, Paleis Soestdijk, Gevangenis Rotterdam, een Mijn in Limburg en een klooster in Limburg. Allen bijzondere locaties.

De locaties en eigenaren hebben ons altijd uitgedaagd om onze bezoekers ook inhoudelijk iets mee te geven over de locaties. Zo hebben we met Rijksgebouwendienst een verdieping aangebracht aan het event, zodanig dat Paleis Soestdijk ook als historische plek onder de aandacht werd gebracht van onze bezoekers. Dit deden we door theatervoorstelling te laten plaatsvinden in het paleis. Op de NDSM Werf hebben we ondersteuning geboden aan de gebiedsontwikkeling waarbij het negatieve sentiment over Amsterdam Noord omgebogen moest worden naar een positief sentiment. De eerste Koninginnedag op de werf met meer dan 8.000 bezoekers was hiervan een van de resultaten.

Ter voorbereiding op onze concepten doen wij altijd uitgebreid vooronderzoek. Zo verdiepen we ons o.a. in de flora en fauna in het gebied (ecologisch onderzoek), de omgeving van het gebied (logistiek), de toekomstige plannen (wat is uiteindelijk het masterplan), de omwonenden, bedrijven en partners, de historie en de wensen aan het vermarkten van de locatie (door communicatie en het event het versterken van het merk).

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Natuurlijk verzorgt INDEPT graag uw bijeenkomsten. Een ideaal en sfeervol moment in het jaar om uw medewerkers en/of relaties in het zonnetje te zetten of hen te motiveren om een succesvol jaar in te gaan.

Op uw eigen bedrijf:
Kiest u voor een avondvullend feest op uw bedrijf, dan kunnen wij u adviseren of de organisatie uit handen nemen. Natuurlijk rekening houdend met een te besteden budget en de mogelijkheden van de locatie.

GT plein

OTR youtube beeld
© 2015 Indept