Virtuele communicatie

Innovatieve interface
Een innovatieve interface waarbij, door middel van een remote, je verschillende kanalen naar voren kunt halen, letterlijk. Met een 3d bril zit je midden in het beeld. Video’s uit verleden, maar ook ingezonden video’s van nu kunnen worden gepresenteerd

 

 

 

 

 

 

Augmented reality
Oplossing toont historische beelden, maar ook toekomstige beelden en films gerelateerd aan de fysieke bestaande locatie.
Ook kan je zelfgemaakte foto’s van die plaatsen daar overheen leggen. Als je een locatie herkent, kan je in het filmpje dat frame bevriezen en een eigen foto van die plek toevoegen. Dit noemen de makers ‘omgekeerde augmented reality’.
Doel van de app is geschiedenis en toekomst op een visueel aantrekkelijke manier presenteren.

Als voorbeeld nemen we een bestaand gebouw waaraan historische of toekomstige onderdelen worden toegevoegd. Een lege ruimte kan zodanig levendig worden gemaakt door er elementen aan toe te voegen.

Interactieve brochure
Maakt het mogelijk om print en andere statische beelden van een interactieve laag te voorzien.

3D Projectie
Deze oplossingen is gebaseerd op digitale 3D-projectie. Met name de digitale stereoprojector (beamer) en de 3D-Cube. De 3D-shows kunnen worden uitgevoerd in polarisatie of in anaglyf techniek. Shows kunnen variëren van een eenvoudige powerpoint slideshow tot een stereoscopische film of multimedia show met interactiviteit.

Techniek 3D Holografische projectie reflectie
Deze techniek is gebaseerd op een oude theatertechniek Pepper’s Ghost uit 1862. Door een foliescherm in een hoek van 45 graden te plaatsen tov een beeldbron (lcd, plasma of projectiescherm ontstaat er achter het foliescherm een reflectie van het getoonde beeld). Dit zorgt ervoor dat de kijker en 3D illusie ervaart.

© 2015 Indept